Verlovingsringen en Aanzoekringen

Wat leuk, ben je een aanzoek aan het voorbereiden. En nu zoek je zeker een mooie ring! We hebben een eindeloos mooie collectie verlovingsringen en aanzoekringen voor je samengesteld. In goud en in zilver en natuurlijk passend bij jouw budget.

Om je op weg te helpen heb ik een paar tips voor je op een rijtje gezet. Je mag me ook altijd bellen, appen of mailen.

  • Om te beginnen: niets moet en alles mag! Laat je niet gek maken door een ander. Jij bepaalt zelf jouw budget voor de verlovingsring of aanzoekring en dat heeft niets te maken met liefde maar met wijsheid.
  • Hou rekening met een levertijd. Wacht niet te lang met bestellen. Heb je de ring snel nodig? Neem dan direct contact op.
  • Kies je voor de bekende Solitaire Ring (ring met 1 Diamant die bovenop uitsteekt) en mag die met jullie huwelijk gecombineerd worden met een mooie sider / aanschuifring? Om onnodig slijtage te voorkomen heb je advies nodig m.b.t. de diamantzetting!
  • Ringmaat: heeft zij of hij een passende ring voor de juiste vinger? Meet dan van links naar rechts het aantal millimeters aan de binnenkant van de ring op het breedste punt. Pak zo mogelijk een ring die ongeveer dezelfde breedte heeft als de ring die je wilt kopen. Geen juiste ringmaat? Geen nood! Achteraf op maat maken of ruilen tegen een andere maat kan.

Omdat de mogelijkheden bij aanschaf van een mooie aanzoekring of verlovingsring eindeloos zijn, is ons aanbod groot. Bedenk van tevoren al voor welke kleur goud je kiest. Wanneer de goudkleur goed is afgestemd op de huidtint van je geliefde is het resultaat verbluffend. Vanzelfsprekend kan je rekenen op advies.

Witgouden verlovingsringen met diamant zijn erg populair. Witgoud bevordert de schittering van de diamant en is neutraal waardoor het vaak een goede match is met andere sieraden en juwelen.

De roségouden verlovingsring met een witgouden chaton (=diamantzetting) wint tegenwoordig steeds meer aan populariteit en combineert in de juiste verhoudingen heel mooi met een trouwring of Mémoire Ring ook wel  Alliance – Ring genoemd. Het zachte roségoud zorgt voor een extra chique touch en in het witgouden chaton lijkt de diamant groter.

De klassieke geelgouden verlovingsring met diamant zal waarschijnlijk nooit verdwijnen. De keuze voor geelgoud ligt vaak voor de hand omdat ouders van generatie op generatie geelgouden verlovings- en trouwringen dragen en koppels het mooi vinden die traditie voort te zetten. Goed om te overwegen.

Net als het bedrag dat je wilt besteden voor DE RING. Hoef je er niet eens over na te denken, geen twijfel mogelijk: jouw aanstaande krijgt straks een prachtige verlovingsring door jou om haar vinger geschoven en het mag wat kosten? We hebben een mooie collectie met bijvoorbeeld een of meerdere Briljant- en/of Princess-geslepen diamanten. Een en al Luxe en Glamour voor jouw geliefde. En bij ons aantrekkelijk geprijsd! Heb je speciale wensen, misschien een afbeelding van een mooie aanzoekring op internet gezien? Als je de foto naar ons mailt gaan we voor je op zoek binnen het aanbod van onze leveranciers.

Maar wist je dat we die supermooie gouden aanzoekring of verlovingsring ook met zirkonia kunnen leveren? Het is altijd mogelijk de zirkonia later te vervangen door een diamant.

Het fenomeen “groeibriljant” is ook helemaal terug van weggeweest. Daarmee groei je stap voor stap naar een grotere diamant – of diamanten – door bijbetaling. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Wil je liever een zilveren ring? Zeg maar hoeveel je wilt besteden, wij hebben een prachtige zilveren verlovingsring voor je van uitstekende kwaliteit en verpakken die in een heel mooi doosje.