Ik ben mijn Trouwring verloren. Wat moet ik nu doen?

Maak een melding van verlies: Kijk ALTIJD eerst op de website van de Gemeente waar je de ring (waarschijnlijk) verloren bent. Een heleboel gemeenten hanteren namelijk hun eigen regels op het gebied van verloren voorwerpen. Lees goed hoe en waar je de melding van verlies in jouw geval moet maken. Helaas wordt tot-nu-toe geen gebruik gemaakt van een landelijke database. Wat het mogelijk terugvinden van je dierbare sieraad erg lastig maakt.

Ben je de dag van verlies in meerdere gemeenten geweest. Dan kan het nodig zijn bij ALLE gemeenten afzonderlijk melding te maken.

Kijk voor meer informatie bijvoorbeeld ook op verlorenofgevonden.nl  en ilost.co/nl

Omdat verlies GEEN strafbaar feit betreft, kan je GEEN aangifte doen bij de Politie. Als je denkt dat het om diefstal gaat – zakkenrollerij bijvoorbeeld – doe dan WEL aangifte bij de Politie.

Meld een verloren of gevonden Trouwring ook ALTIJD bij ons. Dan kunnen wij het via onze site en Social Media delen.

Verzekering Trouwring

Ben je in het bezit van een verzekering voor je Trouwring, dan heb je bij schademelding ALTIJD een bewijs van verlies nodig. Regel dat z.s.m.

Heb je een verzekeringscertificaat van Aller Spanninga? Neem dan contact met ons op, zodat we je kunnen adviseren en informeren.

Bij aankoop van Trouwringen van Aller Spanninga, kan je voor € 30,- per paar een verzekeringscertificaat aanschaffen. Het certificaat is zowel geldig bij verlies als diefstal en eenmalig  per (Trouw)ring. Diamanten vallen om begrijpelijke redenen niet onder de dekking.

Het is bij ons – BIJNA – altijd mogelijk een nieuwe Trouwring te bestellen in hetzelfde model als je verloren Trouwring. De ring van de partner, het garantiecertificaat met het modelnummer of een foto helpen ons vaak goed op weg. Ongeacht het merk van de Trouwring en de datum van aanschaf.

Neem bij vragen gerust contact met ons op.