Bekijk aanbieding: Actie Trouwringen

Bijzondere Trouwringen bewijzen jouw stijl

Ken je dat, je speurt al weken het internet af op zoek naar die ene bijzondere Trouwring. Jullie hebben inmiddels diverse ringen gepast en het wil maar niet lukken de perfecte Trouwring te vinden.

Heb je al eens nagedacht over een hele unieke en bijzondere Trouwring in jouw eigen stijl, die tot in de kleinste details voldoet aan jouw wensen en helemaal weerspiegelt wie jij bent?

Wij hebben een eigen methode ontwikkeld binnen de Wereld van Trouwringen

We onderscheiden ons van anderen door vakkennis, ervaring en creativiteit te combineren met speciale aandacht voor jou. Het vinden van jouw stijl en goed advies op het gebied van kleuren, materialen, designs en pasvormen vinden wij namelijk net zo belangrijk. Zo wordt jouw Trouwring een Sieraad aan je hand.

Wat zou je ervan vinden als wij eens uitgebreid met je meedenken?

Als jij ons vertelt welke wensen en ideeën je hebt, vertalen wij die naar een verrassend mooi en uniek ontwerp. Een tastbare herinnering voor een liefdelang samen.

Gaat je voorkeur uit naar een paar unieke en bijzondere Trouwringen en zie jij het ontwerp tot in de kleinste details al voor je? Wij spreken stuk voor stuk alle punten met je door en geven op basis daarvan een heldere offerte. Na akkoord gaat de opdracht naar het atelier, waar met veel zorg en aandacht de Trouwring van je dromen ontstaat.

Vind je het moeilijk je wensen exact te verwoorden

Misschien kan je wel een of een paar elementen noemen die je graag zou willen terugzien in een bijzondere Trouwring of Sieraad? Ook dan nemen we uitgebreid de tijd om jouw wensen in kaart te brengen. We starten de ontdekkingstocht met het stellen van diverse vragen en aan de hand van stijlvoorbeelden komen we stap voor stap te weten wat je mooi vindt. Een voor een voegen we de elementen toe die je graag wilt laten verwerken en zo ontstaat het unieke design van jouw Trouwring.

Vanzelfsprekend voorzien we je van een transparante offerte voorafgaand aan de opdracht, zodat je precies weet waar je aan toe bent. De levertijd is afhankelijk van de periode van het jaar. Vanwege vakanties en rond Feestdagen worden levertijden vaak langer. Kom dus ruim op tijd met je maatwerkopdracht, zodat we je niet teleur hoeven te stellen.

Wij werken uitsluitend samen met Goudsmeden en Top Ateliers die vakbekwaam zijn en hun vakkundigheid onderhouden, waardoor zij de uitvoering van onze ontwerpen tot hoog niveau weten te tillen. Door onze lange ervaring en samenwerking sinds jaren weten wij de unieke vaardigheden van de diverse ateliers optimaal te benutten.