Bekijk aanbieding: Actie Trouwringen

Trouwringen bestellen, hoe lang van tevoren?

Zodra je door je lief ten huwelijk gevraagd bent (of andersom natuurlijk) breekt een heerlijke periode aan: Het organiseren van jullie Bruiloft! Om daar volop van te kunnen genieten staat of valt alles met een goede planning. Daarom is het ideaal jullie Trouwringen minimaal zo’n 4 – 6 maanden voor de Bruiloft te bestellen.

Waarom zo lang van tevoren?

Tegenwoordig is de keuze op het gebied van Trouwringen en Trouwringensets enorm, maar dat heb je vast al ontdekt. En als dat niet genoeg is, heb je ook nog de mogelijkheid een design geheel aan te passen aan jouw wensen of – eventueel met onze hulp – zelf de perfecte Trouwring te ontwerpen. Als gevolg daarvan is de levertijd langer. Een Custom-Made exemplaar ligt nu eenmaal niet kant-en-klaar op je te wachten maar wordt speciaal voor jou gemaakt. Als je de ring van je keuze dan ook nog eens van een ambachtelijk uitgestoken gravure wil laten voorzien – wat overigens een supermooi en duurzaam resultaat geeft – zetten we de Handgraveur aan het werk en wordt de levertijd nog langer…

Een aanbetaling is in de meeste gevallen niet nodig!

Een aanbetaling bij het bestellen van jullie Trouwringen is in de meeste gevallen bij ons niet nodig. Mits de ringen tijdens of volgend op een afspraak bij ons besteld worden. Dus laat je niet weerhouden tijdig een paar prachtige ringen bij ons te komen bestellen. Het voorkomt zoveel onnodige stress. En mochten jullie ondanks alle goede voornemens toch erg laat zijn met het bestellen van jullie Trouwringen, dan ben je natuurlijk net zo welkom en gaan we over op een Spoedbestelling.