Als kleuter hadden de juwelen van mijn moeder en oma al een ongekende aantrekkingskracht op mij. En als puber was mijn verjaardagslijstje jaarlijks een opsomming van de inhoud van een juweliersetalage. Wat doe je dan…

Het is maart 1983, mijn juwelierscarriere start in het bedrijf van een oude Juweliersfamilie in Zwolle. Ik leer veel theorie en oefen op de werkplaats met graveren en het beoordelen van reparaties. Daarnaast vertellen vader en zoon mij tot in detail over Horloges, Juwelen, Trouwringen en Verlovingsringen. Met de hoofden gebogen over hun werkbanken krijg ik antwoord op mijn onophoudelijke vragenstroom. De sterke basis van mijn vakkennis heb ik absoluut aan hen te danken. Dank jullie wel Juwelier Geerink!

Specialisatie Trouwringen en Verlovingsringen

Jaren later en een paar juwelierszaken verder, heb ik mij gespecialiseerd in de verkoop en het ontwerpen van Trouwringen en Verlovingsringen in Arnhem. Met ondersteuning van mijn man – niet zonder toeval een kleinzoon van oprichter Juwelier / Horlogerie Geerink – begeleid ik jullie actief tijdens de zoektocht naar de Mooiste Trouwringen en Verlovingsringen.

Waarom Bien-Aimé Trouwringen | Design

Jij stelt hoge eisen aan jouw Trouwring qua Design – Stijl – Kleur – Kwaliteit en Prijs. Verder ben je druk met het regelen van jullie Bruiloft en heb je vaak een volle agenda. Als ervaren Juwelier en Trouwringenspecialist neem ik je met ons complete Trouwringenconcept een hoop werk uit handen en krijg je 2,5 uur eerlijk advies. Als je mij vertelt welke wensen en ideeën je hebt, vertalen wij die samen naar jouw droomring. Natuurlijk met oog voor de juiste prijs- kwaliteitverhouding. Pure aandacht voor jou en waar voor je geld!

Wij werken uitsluitend samen met Goudsmeden en Top Ateliers die vakbekwaam zijn en hun vakkundigheid onderhouden, waardoor zij de uitvoering van onze ontwerpen tot hoog niveau weten te tillen. Door onze lange ervaring en samenwerking sinds jaren weten wij de unieke vaardigheden van de diverse ateliers optimaal te benutten.